PRODUCTS

PRODUCT TAMPILAN

ABOUT US

  • SHENZHEN Sunrise HONDEE INDUSTRY CO., LTD.

    HONDEE Industry Co., Ltd. diadegaké ing taun 2004 taun, kang punika Supplier kaca profesional lan Pabrik peralatan kaendahan, kang produk sing digunakake ing rejuvenation kulit, bobot mundhut, lan rambute aman lan liyane. produk kita wis diekspor kanggo luwih saka 30 negara lan wilayah kanthi wiyar diakoni, kayata Inggris, Jerman, Amerika Serikat, Australia, Jepang, Wétan Tengah lan ing.

PRODUCTS fitur

PRODUCT TAMPILAN

NEWS

PAWARTA CENTER