ПРОИЗВОДИ

ПРИКАЗ НА ПРОИЗВОД

ЗА САД

  • SHENZHEN SUNRISE HONDEE ИНДУСТРИЈА CO., LTD.

    HONDEE индустрија копродукции, Ltd основана во 2004 година, која е професионална снабдувач извоз и производство на опрема за убавина, чии производи се користат во подмладување на кожата, губење на тежината и отстранување на влакна и други. Нашите производи се извезуваат во повеќе од 30 земји и региони со широко признати, како што се Велика Британија, Германија, САД, Австралија, Јапонија, на Блискиот Исток и така натаму.

функција производи

ПРИКАЗ НА ПРОИЗВОД

ВЕСТИ

прес-центар